Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 05.10.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Es reprèn el trajecte fins a Espiells del bus urbà
bus urbà

Com cada any, amb l’inici del curs es reprèn el trajecte fins a Espiells del Bus urbà, que durant les vacances de l’Escola de Viticultura d’Espiells deixa d’oferir el servei en aquest tram. Així, a partir de dilluns  el bus anirà i tornarà dues vegades al dia fins a aquest agregat rural de Sant Sadurní, coincidint amb els horaris de l’escola.

L’Ajuntament de Sant Sadurní i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) tenen col·laboració per finançar el servei de bus urbà que permet als estudiants de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Formosa, ubicada a la barriada d’Espiells, desplaçar-se des del servei de RENFE de Sant Sadurní a Espiells gratuïtament.

El bus urbà va dues vegades al dia cap a Espiells, només els dies lectius. Surt de la RENFE a primera hora del matí -a dos quarts de vuit- i al migdia– a les dues menys deu- i fa també dos viatges de tornada. Les expedicions a Espiells s’aturen a totes les parades fins a la Rambla Generalitat -a la parada de la Plaça Pau Casals- i a partir d’allà el trajecte és directe fins a Espiells, passant per Can Catassús, on para si fa falta. Els alumnes de l’escola de viticultura poden pujar gratuïtament al bus ensenyant el carnet d’estudiant.

Pujar al principi de la pàgina