índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Agenda
SENSE SAL
19 de juliol de 2018
L'Istiu 18 -Sense Sal-
Els terrassencs ens presenten Només tenim la veu. La formació aposta per la línia d'un pop-folk festiu i incorporen l'electrònica sense complexos.
19 DE JULIOL DE 2018

Sense Sal és un grup de pop-flok format per vuit amics de Terrassa i voltants. El grup va ser creat un d’aquells dies tristos i avorrits d’hivern del 2009 per dos germans, l’Ignasi Cabanes (guitarra, ukelele, acordió i veus) i en Martí Cabanes (ukelele, guitarra i veu principal). Ben aviat se’ls va afegir l’Albert Bach, marcant el ritme a la bateria, la Cristina Martínez com a teclista, en Salvador Cañadell com a baixista, en Pep Tormos com a trompetista, l’Ana Moya com a violinista i l’Alícia Rey com a guitarrista i cantant.

Sense Sal ha estat seleccionat en nombrosos concursos i ha actuat en diverses sales de concerts, entre elles la Jazz Cava de Terrassa, l’Auditori de la mateixa ciutat, la Jazz Cava de Vic o en festivals com l’Embassa’t 2011 de Sabadell o l’Acústica de Figueres. Després d’enregistrar el teu primer disc, “Tardes de sol i préssecs”, presentat per tot Catalunya amb una cinquantena de concerts, ha pogut compartir escenari amb grups com Manel, La iaia, French Films, Nyandú, Gerard Quintana i Jordi Batiste, entre d’altres.

Sense Sal publica l'any 2017 'Només tenim la veu'

Els Terrassencs aposten per la línia d’un pop-folk festiu, i fa un pas més en la seva evolució de so respecte els seus antics treballs discogràfics. Incorpora sense complexos l’electrònica, que guanya un gran protagonisme. Tot plegat sense perdre el seu segell personal, amb la presència de dues veus protagonistes, la trompeta o el violí.

Sense Sal ha enregistrat el disc a l’Estudi Can Sons amb Arnau Vallvé (bateria dels Manel) i Manel Bach (DET) com a productors.


Xarxes socials:

Web

Facebook

Twitter

Spotify

Youtube

#30ISTIUS

Pólvora, color i so

Lloc: Índex. Servei de Joventut
Data: 19 de juliol de 2018
Hora: 22.30 h
Organitza: Regidoria de Joventut
Preu: Entrada gratuïta
Tipus d'acte: Música
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat