Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
aiguat plaça Pont Romà
El temporal deixa més de 100 litres per metre quadrat a Sant Sadurní
La intensa pluja provoca inundacions i afectacions diverses a domicilis i la via pública

El temporal que està afectant Catalunya va deixar aquest dimarts més de 100 litres per metre quadrat a Sant Sadurní i que es van concentrar de manera molt intensa en la tarda i vespre d'ahir, causant inundacions i incidint de manera important en algunes zones del municipi. No s'han de lamentar danys personals, però sí afectacions a domicilis i a la via pública, així com en algun vehicle. Alguns dels punts de major afectació han estat els carrers Barcelona, Maria Montserrat, la plaça del Pont Romà, el barri Vilarnau o l'Avinguda Sant Llorenç. 

El fort aiguat va provocar també talls de llum i la caiguda de la xarxa telefònica. L'Ajuntament de Sant Sadurní va mobilitzar ja ahir a la nit el màxim d'efectius disponibles de la brigada municipal, així com de la Policia Local, per realitzar tasques d'evacuació d'aigua a les zones més afectades. Aquest matí des de primera hora s'hi estan realitzant treballs de neteja als carrers per tal de restablir la situació el més aviat possible.

Tot i que la previsió per la jornada d'aquest dimecres al municipi i a la comarca no indiqua situació de perill i el temporal ha perdut molta força, es demana precaució a la ciutadania.

Foto cedida

PUBLICAT EL 23.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic