RÓdio Sant SadurnÝ
La intensa pluja provoca inundacions i afectacions diverses a domicilis i la via p˙blica

El temporal que estÓ afectant Catalunya va deixar aquest dimarts mÚs de 100 litres per metre quadrat a Sant SadurnÝ i que es van concentrar de manera molt intensa en la tarda i vespre d'ahir, causant inundacions i incidint de manera important en algunes zones del municipi. No s'han de lamentar danys personals, per˛ sÝ afectacions a domicilis i a la via p˙blica, aixÝ com en algun vehicle. Alguns dels punts de major afectaciˇ han estat els carrers Barcelona, Maria Montserrat, la plaša del Pont RomÓ, el barri Vilarnau o l'Avinguda Sant Llorenš. 

El fort aiguat va provocar tambÚ talls de llum i la caiguda de la xarxa telef˛nica. L'Ajuntament de Sant SadurnÝ va mobilitzar ja ahir a la nit el mÓxim d'efectius disponibles de la brigada municipal, aixÝ com de la Policia Local, per realitzar tasques d'evacuaciˇ d'aigua a les zones mÚs afectades. Aquest matÝ des de primera hora s'hi estan realitzant treballs de neteja als carrers per tal de restablir la situaciˇ el mÚs aviat possible.

Tot i que la previsiˇ per la jornada d'aquest dimecres al municipi i a la comarca no indiqua situaciˇ de perill i el temporal ha perdut molta forša, es demana precauciˇ a la ciutadania.

Foto cedida

PUBLICAT EL 23.10.2019