Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 23ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ribas 2019
Josep Maria Ribas: "Als pressupostos 2020 hi ha una clara aposta pel carrer”
L'alcalde de Sant Sadurní també ha destacat la inversió en cultural, turisme i esports

L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní i ha posat sobre la taula diferents qüestions de l'actualitat de la vila, com és el cas de l’aprovació dels pressupostos per a aquest 2020 que, tal i com ha explicat, es durà a aprovació al ple del proper 25 de febrer. Uns pressupostos amb més inversió que en anys anteriors i que permetran centrar-se en àmbits tant diferents com la cultura, el carrer o el turisme, entre d’altres: “Als pressupostos 2020 hi ha una clara aposta pel carrer, i també pel tema cultural, turístic i esportiu. A més, potenciarem les regidories noves com Patrimoni i Arxiu. A banda de dotar a l’Ajuntament de múscul amb personal per a l'atenció a la ciutadania”.

En la mateixa línia, Ribas va confirmar que la inversió principal d’aquests pressupostos seran els vestidors del camp de futbol, que preveu puguin estar enllestits pel 2021. També ha posat altres dates aproximades de finalització d’obres, com és el cas de l’Arxiu i l’Escola d’Adults, el pis tutelat o els nous parcs infantils.

Preguntat pel vot diferent entre els dos socis de govern en la moció que presentava la CUP per crear una cooperativa de serveis, el batlle ha explicat que Junts per Sant Sadurní es va abstenir perquè “tenia alguns dubtes a nivell legal”, alhora que ha aclarit que la única diferència entre ERC i Junts respecte a la moció estava en “matisos”.

A la part final de l’entrevista, Ribas ha valorat la nova convocatòria d’eleccions al Parlament: “Queda clar que a la Generalitat hi ha diferents maneres de veure les coses i això provoca aquesta ‘picabaralla’. Tothom està d’acord amb el final, però no el camí”. Afegint, també que “ERC, Junts i la CUP hem de remar junts i aconseguir una majoria amplia”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 12.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic