Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
AnteriorsMAIGSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsJUNYSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
AnteriorsJULIOL
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
7
març
2020
Curs d'iniciació al tast d'escumosos
Descobreix els diferents escumosos del mercat (Cava, Corpinnat, Clàssic Penedès, mètode ancestral...)
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 18.30 h
Organitza: Cal Feru eno·botiga
Preu: 25
Tipus d'acte: Cursos, Vins i caves

Curs per introduir-se al món dels vins escumosos que podem trobar al mercat. (DO Cava, CORPINNAT, Clàssic Penedès, Mètode ancestral ....), impartit per Xavier Roig, sommelier de Cal Feru.

El curs consta d´una part teòrica on s´explicarà l´origen, l´elaboració, la classificació, el servei i la conservació dels diferents escumosos que podem trobar al mercat. (DO Cava, CORPINNAT, Clàssic Penedès, Mètode ancestral ....)

A la part més pràctica, s´explicarà la tècnica del tast (fase visual, olfactiva i gustativa) mitjançant el tast de diferents vins escumosos.

- Dia: Dissabte 7 de març de 2020 a les 18:30h
- Preu: 25 €
- Durada activitat: 1,5 hores.
- Lloc: a la Sala de Tast de Cal Feru.
- Places: Màxim 25 persones.

Més informació a calferu@calferu.com o a el telèfon 938910163

Pujar al principi de la pàgina