Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
jimenez
Carles Jiménez: “Hem de deixar de banda les diferències polítiques i buscar solucions”
El portaveu del PP valora positivament el treball conjunt en l'elaboració del pla de xoc

El portaveu del Partit Popular, Carles Jiménez, ha passat aquesta setmana per Ràdio Sant Sadurní per valorar el ple municipal de maig i l’aprovació del pla de xoc, a banda d’altres qüestions d’actualitat. Un pla de xoc creat conjuntament entre tots els partits del consistori i dotat amb 530.000 euros que ha valorat molt positivament: “És un dels exemples clars que tots hem de treballar pel nostre poble, deixar de banda les diferències polítiques i buscar solucions. I hem vist que amb aquest pla de xoc hem deixat de banda aquestes diferències i hem tirat endavant aquest pla de xoc”. Afegint, també, que “entenem que hi havia propostes on hauríem d'haver anat més lluny, ser més agosarats, però entenem que aquest pla de xoc es pot ampliar i seguirem treballant perquè així sigui”.

Preguntat per la modificació de crèdit de més de 370.000 euros que es va aprovar al ple de maig i que contempla, entre d’altres, l’estudi del projecte de construcció dels nous vestidors del camp de futbol, Jiménez ha afirmat que “és una prioritat per a nosaltres” i “hem de recriminar al Govern que encara no hi hagi un pla d'equipaments per saber quines són les necessitats i mancances del municipi”. En aquest mateix apartat de modificació de crèdit, on també hi havia una partida destinada a la Fassina, el portaveu popular ha explicat que “som grans defensors de Sant Sadurní com a Capital Mundial del Cava i ens ho hem de creure. L'Ajuntament ha de posar les vies per a que la indústria privada aposti per desenvolupar Sant Sadurní com a pol d'enotusime”.

En la part final, Jiménez ha valorat la gestió de la Casa dels Avis: ”Des del minut zero no hem cregut en l'adjudicació a dit de la Casa dels Avis. No ens espanten les gestions per part d'empreses, però sempre vetllant perquè això suposi una millor gestió i no un xec en blanc, com passa ara”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 16.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic