Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat 23ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
beques menjador
Es comencen a repartir els àpats corresponents a les beques menjador
Forma part del Pla de xoc de l'Ajuntament per pal.liar els efectes de la crisi  COVID19

La setmana passada es va començar a fer el repartiment dels àpats de les beques menjador impulsades des de l'Ajuntament de Sant Sadurní com a mesura perquè cap infant es quedi sense, almenys, un àpat al dia saludable i adaptat a les necessitats específiques de cadascun, si és necessari.

La mesura beneficia a 88 famílies del municipi, que suposen al voltant d'un centenar d'àpats cada dia que l'empresa de Càtering Cal Blay elabora i distribueix casa per casa. La regidoria d'Acció Social en fa la gestió i el seguiment.

Fins al 31 de juliol la Generalitat de Catalunya va oferir aquesta ajuda de beques menjador per mitjà de les targetes moneder recarregables, que permetien que els infants beneficiaris dels ajuts de menjador durant el curs escolar rebessin una quantia equivalent durant el temps en què es va suspendre el servei de menjador escolar a conseqüència de la situació d'emergència creada per la COVID19.

Les beques menjador en forma d'àpat diari funcionaran fins al 2 de setembre i són una de les mesures del Pla de xoc de més mig milió d'euros impulsat per l'Ajuntament amb l'objectiu de pal·liar l'impacte econòmic i social provocat per la COVID19; un pla que compta amb un paquet d'ajuts directes, subvencions i bonificacions consensuat i aprovat per tots els grups municipals del consistori en un ple extraordinari celebrat el 10 de juny d'enguany.

Informació sobre el Pla de Xoc. Nota del Ple extraordinari de 10 de juny de 2020

PUBLICAT EL 12.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic