Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 07.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Talls de carrers i restriccions de circulació al voltant dels centres educatius
tornada a escola

A partir del proper dilluns 14 de setembre hi haurà limitació en la mobilitat de vehicles a l'inici i al final de la jornada escolar

La mesura pretén reforçar la seguretat sanitària i minimitzar el risc d'aglomeracions

A partir del proper dilluns 14 de setembre, coincidint amb l’inici general del curs escolar, es limitarà la circulació de vehicles al voltant de les escoles de la vila per tal de minimitzar les aglomeracions a les entrades i sortides i reforçar la seguretat sanitària dels docents, alumnes i els seus familiars i acompanyants.

Des d’un quart d’hora abans i fins un quart d’hora després de l’inici i la finalització de la jornada escolar, es tallarà la circulació de vehicles a les següents vies (Podeu consultar més detalls clicant al MAPA de cada zona escolar):

  • Zona Jacint Verdaguer: c/ Gelida, entre el carrers Blai Madona i Doctor Barraquer (MAPA)
  • Zona Intermunicipal: Camí de les Casetes, entre la Rambla Generalitat i fins al c/ Macabeu (MAPA)
  • Zona La Pau: c/ Salvador Espriu, de baixada, fins al carrer Vial Central (MAPA)
  • Zona Sant Josep: Rambla Generalitat, de baixada, entre el carrer Doctor Barraquer i la plaça del Pont Romà. C/ Germans Sant Gabriel, entre el carrer Viader Moragas i Sant Pere (MAPA)
  • Zona Vedruna: C/ Santa Vedruna, entre els carrers Torres i Bages i Sant Venat. També estarà tallada la circulació en el tram del carrer Sant Venat, fins la carretera de Martorell (MAPA)

Aquests canvis permetran pacificar les zones més properes a les escoles i també s’habilitaran espais exclusius d’aparcament per a autobusos. Així mateix, les direccions dels centres escolars han informat a les famílies sobre nous accessos i plans especials de reobertura de les instal·lacions per tal de diversificar i esglaonar l’entrada i sortida de l’escola.

L’Ajuntament de Sant Sadurní convida a la ciutadania a evitar l’ús del transport privat i promoure els desplaçaments a peu fins als centres escolars. També recorda que a molt poca distància es troben zones d’aparcament, com El Centre, el Pont Romà, Salvador Espriu o el CAP, a una distància molt curta a peu fins a les escoles. També demana disculpes i comprensió als veïns i veïnes de les vies afectades per  les afectacions que aquests talls els puguin produir.

*Clica sobre la imatge per ampliar el mapa

Pujar al principi de la pàgina