Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Empreses i industrials han de demanar cita prèvia on line per anar a la deixalleria
deixalleria
  • És obligatori entrar a la deixalleria amb guants i mascareta
  • Es demana a la ciutadania civisme i el compliment de l'ordenança de residus, davant l'increment d'abocaments de deixalles als entorns del municipi

Des de la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat es recorda que, davant la situació d'emergència sanitària,  totes les persones usuàries que s'adrecin a la deixalleria ho han de fer amb guants i mascareta.

Així mateix, per garantir l'aforament màxim permès, totes les empreses i industrials que vulguin fer-ne ús hauran de sol·licitar cita prèvia per mitjà del següent enllaç:

SOL·LICITUD CITA PRÈVIA

Els particulars poden fer-ne ús sense cita prèvia, mantenint el torn i regulacio d'accés establert, sempre en funció de l'evolució de la pandèmia, que pot fer variar les condicions d'accés.

Totes les persones usuàries del servei han d'esperar que els operaris de la deixalleria els donin pas per garantir la distància de seguretat i una correcta atenció.

Es demana civisme i el compliment de l'Ordenança de recollida de residus

Des de l'Ajuntament també es demana de nou el compliment de l'Ordenança de recollida de residus al municipi,  davant l'increment dels actes incívics que s'estan produint darrerament, sobretot per abandonament de deixalles als entorns del municipi i al voltant de la deixalleria.

La pertorbació de la convivència ciutadana també està regulada a l'Ordenança de Civisme. Abandonar qualsevol residu a la via pública pot suposar una sanció de fins a 120€.

L'Ajuntament agraeix la sensibilització i conscienciació de la majoria de la població, que participa i fomenta la recollida de residus, però insisteix en la necessitat de mantenir i reforçar els bons hàbits, aixi com demana la màxima col·laboració ciutadana per fer de la vila un lloc amable per a tothom i mantenir la convivència.

Pujar al principi de la pàgina