Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 30.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La Biblioteca municipal només oferirà servei de préstec amb cita prèvia
Biblioteca
Les persones usuàries poden sol·licitar-la al telèfon 938912033, per e-mail a biblioteca@santsadurni.cat o a través del formulari de cita prèvia

Amb motiu de les noves restriccions i limitacions establertes pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a partir d'aquest divendres 30 d'octubre, la Biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya romandrà tancada al públic i només oferirà servei de préstec, amb cita prèvia.

Els usuaris que vulguin reservar i agafar documents en préstec s’hauran de posar en contacte amb la biblioteca a través del telèfon 938912033, el correu biblioteca@santsadurni.cat o bé des del formulari de cita prèvia per tal de comunicar quins llibres o revistes o audiovisuals volen. La biblioteca es posarà en contacte amb ells per a concertar dia i hora de recollida dels documents. Degut a la reducció d’aforament, a cada torn de cita prèvia només podran accedir un sol adult o una unitat familiar.

  • L’horari serà de dilluns, dimarts, dimecres i dijous a les tardes de 15:30 a 20:00 o matins de dijous, divendres i dissabtes de 09:30 a 13:30. La cita prèvia serà imprescindible i serà obligatori portar mascareta i el carnet de la biblioteca (o l’app bibliotequesXBM).
  • Les devolucions de documents caldrà seguir fent-les a la bústia exterior excepte documents de grans dimensions que si no hi caben a la bústia, caldrà posar-se en contacte amb la biblioteca per demanar cita prèvia i retornar-los personalment.
Pujar al principi de la pàgina