Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Arantxa Fernández: "La pandèmia és l'excusa per no fer allò que no volen fer”
La portaveu de la CUP Sant Sadurní valora l'aprovació de les ordenances fiscals

Arantxa Fernández ha repassat a l'entrevista mensual de la ronda política els principals assumptes de l'actualitat i del ple municipal d’octubre, on destaca l’aprovació de les ordenances fiscals pel 2021: “Apostem per tenir recursos per ampliar la bossa diners per fer polítiques socials i per introduir la tarifació social”. En aquesta línia, Fernández ha estat molt crítica amb la política del govern: “Sempre tenen excuses per la tarifació social. La pandèmia és l’excusa per no fer allò que no volen fer i ara, més que mai, és quan s’han d’explorar aquestes vies”.

Preguntada pel servei de recollida de residus, l’única taxa que es veurà incrementada durant el 2021, la portaveu de la CUP ha aprofitat per apuntar que “és un tema de debat” i que “s’han de posar colzes” per millorar-lo.

El 2021 arribarà amb un novetat en l’estacionament, un sistema de regulació i rotació de la zona blava a través d’un rellotge horari, que permetrà estacionar durant un temps de manera gratuïta. Una novetat que Fernández valora positivament:  “Estem contents amb la zona blava, és una internalització del servei”.

La portaveu de la CUP ha tancat l’entrevista amb un missatge final: “La pandèmia no pot ser previsible, no es pot anar de 15 dies en 15 dies i amb mesures sense suport ni múscul”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç: 

PUBLICAT EL 03.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic