Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
carles del amor
Carles Del Amor: "Estem al costat de les persones, però també del planeta"
 El regidor d'Hisenda valora l'aprovació de les ordenances fiscals pel 2021

El regidor d’Hisenda i Serveis Centrals, Mobilitat, Medi Ambient i Recollida Selectiva, Carles Del Amor, també ha passat pels micròfons de Ràdio Sant Sadurní en la ronda política del mes de novembre. Una entrevista que ha servit per valorar, d’entre altres temes, l’aprovació de les ordenances fiscals pel 2021: “Veníem d’una tendència de congelació excessiva que es va allargar molt i que ha fet que Sant Sadurní sigui un dels municipis amb taxes i impostos més baixos”, afegint, també que “tradicionalment hem tingut pressupostos conservadors amb un creixement moderat”.

Pel que fa a l’únic increment en les taxes pel 2021 -la referent al servei de recollida selectiva-, Del Amor ha explicat que “hauríem de pujar la taxa de la brossa cada any” i també ha apuntat que “l’Ajuntament està al costat de les persones, però també al costat del planeta”.

Preguntat per la progressivitat fiscal, el regidor d’Hisenda ha dit el següent: “Creiem en la progressivitat fiscal, però és una cami complex. Volem provar al Casal d’Estiu, a l’Escola de Música o a les Escoles bressol a partir de l’any vinent. Esperem que abans d’acabar el mandat ho puguem incorporar en algun d’aquests serveis”.

La zona blava o els pressupostos futurs han estat altres temes que també s’han psat sobre la taula. Sobre aquest darrer, Del Amor ha apuntat que “potser el problema de quadrar el pressupost pels efectes de tota aquesta crisi el tindrem d’aquí dos anys”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic