Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 22ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
quadres solidaris
Conclou la venda solidària de quadres de Patrícia Castellví
Els beneficis s'han entregat a Càritas Sant Sadurní, que ha rebut més de 2.000€

Avui s’ha donat per finalitzada, amb la venda del dotzè i últim quadre del projecte, la venda de quadres solidaris, que es va iniciar fa exactament quinze dies.

L’import total recaptat ha estat de 2.095 €, quantitat que ha estat ingressada íntegrament a Càritas Sant Sadurní d’Anoia i serà destinada a cobrir necessitats bàsiques de les persones més necessitades del poble a través dels dos projectes que té actualment l’entitat :

- El Banc d’Aliments, en el que atenen actualment a 110 famílies.
- El pis d’acollida per a persones sense llar, en el que hi viuen 3 persones.

Cal destacar la generositat dels compradors que, en moltes ocasions, han incrementat la seva aportació econòmica respecte al preu mínim proposat per cada quadre. Càritas Sant Sadurní d’Anoia ha mostrat el seu agraïment per totes les aportacions fetes, fent arribar una carta d’agraïment a tots els compradors.

Els quadres ja han estat enviats als domicilis dels seus nous propietaris. Concretament, quatre a Sant Sadurní d’Anoia, dos a Vilafranca del Penedès, dos a Barcelona, un a Castelldefels, un a Saragossa i dos a Bouguenais (França).

[Nota de premsa]

PUBLICAT EL 16.02.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic