Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Arantxa Fernández: "Apostem per fer un procés seriós participatiu sobre Can Guineu”
La portaveu de la CUP Sant Sadurní reclama, també, un pla d'equipaments

Arantxa Fernández ha estat la primera a passar pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la ronda política de maig que, com és habitual, ha servit per repassar el ple municipal i l'actualitat sadurninenca. En aquesta línia, ha aprofitat per destacar l’aposta clara de la CUP quant a la casa pairal de Can Guineu: “Apostem per fer un procés seriós participatiu sobre Can Guineu”. De fet, aquesta mateixa setmana, els cupaires van fer una roda de premsa on van expressar el seu posicionament. Alhora, també reclamen un pla d’equipaments que permeti estudiar l'estat actual de la vila i projectar-ne el futur.

Preguntada per l'actualitat, molt marcada per la pandèmia i el final de l’Estat d'Alarma (9 de maig), Fernández ha demanat “seny en la reobertura després de la fi de l’estat d'alarma”, alhora que suport psicològic per a un gran gruix de la població molt afectada per la pandèmia i ajuts: “De mica en mica, s'han diluït els ajuts, però l'atur ha crescut. Hi ha una certa recuperació, però queda camí”.

La cupaire també ha reclamat “voluntat política”: “Vam recordar a Govern sobre la licitació en serveis de neteja, ja que creiem que en la situació actual cal generar aquestes feines, impulsar economia...”. Una voluntat que també volen en matèria de progressivitat fiscal: “Reclamem la progressivitat fiscal de les taxes. Fer una prova pilot amb les llars d'infants amb el servei de tot un curs és positiu”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 07.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic