Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 23ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Cabestany
Guillem Cabestany, nou seleccionador espanyol d'hoquei patins
També dirigirà l'organigrama tècnic de totes les seleccions fins al 2024

El penedesenc Guillem Cabestany és el nou seleccionador espanyol d'hoquei patins, a més de director tècnic de totes les seleccions fins a l’any 2024. Una nova etapa en la seva vida professional que afronta amb ganes: “El tema d’entrenar a la selecció espanyola no era un objectiu del present, però em motiva molt. Amb tot, el que em va fer acabar-me de decidir és que la Federació em va oferir ser director tècnic”, ha explicat en una entrevista al Penedès en Xarxa.

Cabestany, que intentarà “ser la veu dels entrenadors a l'hora de decidir”, aspira a treballar per la promoció de l'hoquei patins i per un esport “menys polèmic, una mica més just i on tothom estigui més còmode en el tema del reglament”. Tot això ho farà des de la Federació Espanyola, però, també torna als seus orígens al club on va començar a jugar, al Club Patí Riudebitlles, on entrenarà a un dels equips base.

El tècnic, que torna a casa després de set anys voltant per Europa -un any entrenant al Breganze italià i sis, al Porto- reconeix que l'experiència l'ha fet créixer a nivell personal i professional, però que “hi havia ganes de tornar a casa”.

Al capdavant del Porto, el penedesenc ha conquerit 2 Lligues, 3 Copes de Portugal i 4 Supercopes. Amb tot, els títols europeus se li han resistit: “Estic molt content i després estan els resultats. Intentes fer les coses de la millor manera possible, però de vegades no arriben els títols. Això és esport i el factor sort o les decisions arbitrals poden fer que guanyis o perdis un títol”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 12.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic