Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Mossos d'Esquadra
Ingressa a presó per causar dues ferides amb unes tisores de podar
L'arrestat, conegut de la víctima, havia perseguit i agredit el jove després d'una discussió en un bar

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van detenir, el dimecres 29 de setembre, un home de 35 anys i veí del municipi com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa.

Els fets van succeir el dimarts 28 de setembre, cap a les 23 hores, quan els agents van ser alertats de l’agressió a un home a la via pública a Sant Sadurní d’Anoia.

Immediatament les dotacions policials, conjuntament amb la Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia, es van adreçar al lloc i van localitzar un noi amb dues ferides aparentment produïdes per una arma blanca, una d’elles profunda a l’altura del pulmó.

El Sistema d’Emergències Mèdiques va traslladar la víctima a l’hospital on va ser intervingut d’urgència.

Els agents van aconseguir esbrinar que el presumpte autor de l’agressió, conegut per la víctima, l’havia perseguit i agredit desprès d’una discussió en un bar proper. Els policies es van adreçar al domicili del presumpte autor on van localitzar l’arma utilitzada en l’agressió: unes tisores de podar. Finalment el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Nota Mossos d'Esquadra

PUBLICAT EL 05.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic