RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu del PSC parla de l'IBI r˙stic

El portaveu del grup municipal socialista, Pere Campos, tambÚ ha passat pels estudis de la rÓdio en la Ronda PolÝtica de novembre, molt marcada per l'aprovaciˇ de les ordenances fiscals pel 2022: "EstÓvem d'acord amb l'increment de l'IPC de l'agost", per˛ "el govern es volia cobrir les esquenes" amb la pujada del 5% de l'IBI i el 20% de les escombraries. Sobre aquest darrer punt, Campos ha dit que "paguem tots pels quatre incÝvics i l'Ajuntament hauria de fer mÚs accions, bonificacions. Multar Ús el darrer recurs, per˛ si toca s'ha de fer".

El socialista tambÚ ha parlat de l'IBI r˙stic: "Tothom s'omple la boca dels pagesos i altres, per˛ vam haver de lluitar perquŔ es congelÚs. La nostra abstenciˇ no era tan cara, nomÚs l'IBI r˙stic per protegir una mica el territori".

Campos s'ha mostrat preocupat sobre el canvi d'alcaldia que s'ha de dur a terme al mes de desembre i ha explicat que "el canvi d'alcaldia influeix des de l'inici del mandat, Ús com si tinguÚssim 2 governs".

Les obres del camp de futbol, el procÚs participatiu sobre els usos de can Guineu, les plusvÓlues o la zona blava sˇn altres temes que el portaveu socialista tambÚ ha volgut posar sobre la taula.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 08.11.2021