Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 16.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La Festa Major fa un pas endavant
Intensa programació d'activitats del 24 al 30 de novembre, amb els tradicionals actes de cultura popular, a més d'espectacles o cites musicals al pavelló de l'Ateneu

La propera setmana torna la Festa Major de Sant Sadurní amb una edició que deixa enrere el gruix de les limitacions i restriccions que van impedir l'any passat celebrar amb més normalitat aquesta cita festiva.

La tornada dels actes al carrer, especialment els de cultura popular, esdevindrà la gran notícia d'aquesta Festa Major 2021. El dilluns 29 de novembre, coincidint amb la festa local en honor a Sant Sadurní, tindran lloc els esdeveniments més tradicionals com la cercavila de Gegants i Balls populars, així com el correfoc i la Lectura dels Versots, de nou a la plaça de l'Ajuntament.

Festa Major d'estrenes

S'estrena nova colla gegantera, que el dia 28 organitzarà també una Trobada de gegants, amb sortida a l'Era d'en Guineu i final a la plaça de l'Ajuntament, per commemorar el seu 80è aniversari, i que comptarà amb la participació de diverses colles convidades.

Pel que fa als Diables Se M'n Refum, també es presentarà amb molta força en aquesta Festa Major i amb una gran novetat, l'estrena de La Bèstia, que es descobrirà dissabte a la tarda a la plaça de l'Església i que estarà apadrinada per la Fil.loxera gran.

Pavelló de l'Ateneu

La Festa Major 2021 també suposarà la reobertura del pavelló de l'Ateneu als actes lúdics i festius, després de la remodelació i millora dels sistemes de seguretat que es van dur a terme l'any passat. Divendres a la nit acollirà el concert de Marcel i Júlia i el dissabte 27, a partir de la mitjanit, els concerts de The Txandals i després sessió disco amb DJ Pitu. Abans, a les 22 hores, el celler de la Fassina també serà l'escenari d'el concert d'Elena Gadel i Marta Robles.

La setmana de Festa Major també inclou d'altres propostes molt interessants, com la festa del 30è aniversari de l'agrupament Escolta i Guia, la representació teatral "La Dona del 3r 2a", a més de presentacions de llibres, activitats infantils, o sardanes, entre d'altres.

Punts Liles

Una vegada més, posem a l'abast de la festa els punts liles. Un recurs per a la prevenicó, sensibilització i atenció a les agresions sexistes, totes les violències masclistes i la LGTBIfòbia, que puguin succeir en el marc de la festa però també en el nostre dia a dia.

Trobareu Punt Lila en els actes al pavelló de l'Ateneu i també dins el mercat ambulat municipal del dissabte, a la plaça de l'Ajuntament.

Podeu consultar tota la programació de Festa Major al següent enllaç:

Festa Major 2021

Pujar al principi de la pàgina