Ràdio Sant Sadurní
Els 125è Aniversari de Cal Miqueló, al Penedès en Xarxa

La cansaladeria Cal Miqueló celebra enguany el seu 125è Aniversari, una efemèride que hem volgut celebrar al Penedès en Xarxa conversant amb Miquel Bargalló, propietari i quarta generació de l'establiment. Una conversa en la què ha repassat història, records, present i futur de Cal Miqueló, començant amb amb la celebració: “Ens toca celebrar-ho a nosaltres i no deixem de fer-ho perquè ens fa molta il·lusió. Però no és només la nostra feina, sinó també la de tots els que van ser-hi abans, família i els que no ho són”.

Bargalló ha recordat els 25 anys que porta al negoci, però també tots els anteriors, viscuts d’una altra forma: “Ho he mamat, ho he viscut, com ho va viure el pare, l’avi… i en cap moment m’hi vaig posar perquè tocava, però sí que vaig sentir certa responsabilitat”.

El pas del temps ha anat acompanyat de canvis, tant a nivell tecnològic, de maquinaria o, fins i tot, de gustos del consumidor, amb tot, continuen apostant per la tradició: “La nostra filosofia és que hem d’estar al dia en tot i barrejar-ho amb tradició”.

A la part final, Bargalló ha aprofitat per agraïr els 125 anys de confiança i parlant de tots aquests canvis: “Fa 10 anys hauríem imaginat el que faríem ara? Hi ha coses que canvien molt”.

Podeu recuperar l'entrevista a:

PUBLICAT EL 19.11.2021