Ràdio Sant Sadurní
Borràs ha argumentat que es buscava un acte "sense colors polítics perquè tothom s'hi sentís a gust"

El grup de treball Sansa Feminista - Casal Popular El Carràs - lamenta, a través d'una nota de premsa, les males praxis de la regidora d'Igualtat de Sant Sadurní, Meritxell Borràs, durant la celebració del 25N, Dia Internacional contra la violència envers les Dones. En la nota denuncien que la regidora "va negar-los l'opció de presentar els resultats d'un projecte que havien treballat conjuntament amb els instituts del municipi, després de la lectura del manifest institucional a la plaça de l'Ajuntament, argumentant que la participació de Sansa Feminista podria "fer sentir malament o incòmode a persones que assistissin a la plaça" i va amenaçar el grup de treball que tindria conseqüències si ho feien". Afegint que, Borràs "va proposar al grup de treball de celebrar l'acte en un altre espai o a una altra hora i es va negar rotundament a incloure'l a la plaça de l'Ajuntament".

L'acte es va acabar celebrant a les 8 del vespre, una hora després de la marxa lila i la lectura del manifest a la plaça de l'Ajuntament.

Amb tot, Borràs ha aprofitat per esclarir els fets, explicant que es buscava un acte "sense colors polítics perquè tothom s'hi sentís a gust", afegint que, a més, des de la regidoria no coneixien l'activitat de Sansa Feminista ni el que volien exposar el 25N. Borràs, però, ha corroborat que se'ls va donar l'opció de fer l'acte en un altre emplaçament o a una altra hora, però mai en el transcurs de l'acte institucional organitzat pel consistori.

PUBLICAT EL 30.11.2021