RÓdio Sant SadurnÝ
Isaac Pedrola assumeix la presidŔncia de l'entitat i pren el relleu de Pedro Delgado

Aquest dimarts va tenir lloc a la sala d'actes del Casal d'Entitats 1 d'Octubre de Sant SadurnÝ d'Anoia una assemblea extraordinÓria per tal de dur a terme les votacions per renovar la junta de l'entitat.

L'˙nica llista que optava a l'elecciˇ i que ha estat refrendada per unanimitat pels socis assistents Ús una candidatura que barreja membres fins ara al capdavant de l'entitat i cares noves que volen aportar aire fresc a la junta. A partir d'ara, l'˛rgan estarÓ format per 12 persones que sˇn: Isaac Pedrola, Rut Ribas, A´na Rosal i Pilar Forns, com a president, vicepresidenta, secretÓria i tresorera respectivament, i Oscar Ramon, Jordi Centellas, Pedro Delgado, Merce Suazo, Marcel Pedrola, ╚ric Rojano, Arantxa Molina i Antonio Cruces com a vocals.

D'aquesta manera, el fins ara secretari Isaac Pedrola agafa el relleu de Pedro Delgado que ha estat presidit l'entitat els ˙ltims 5 anys. Les lÝnies bÓsiques de treball de la nova junta que s'ha compromŔs fins el 2025 passen per enfortir l'associaciˇ, augmentar la visibilitat i incloure noves activitats per fer arribar la colla a mÚs gent.

Nota Diables Se M'n Refum

PUBLICAT EL 15.12.2021