Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 19.01.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Nou cartipàs municipal
Eva Cruces pren l'acta com a nova regidora de l'Ajuntament. Assumirà les àrees de Promoció Turística i Comerç

Aquest dimecres es va celebrar un ple extraordinari municipal en què s'ha donat compte i aprovat el nou cartipàs municipal i les delegacions dels càrrecs electes, després del relleu a l'alcaldia que es va produir el passat 18 de desembre.

Eva Cruces va prendre possessió a l'inici de la sessió de l'acta de regidora de l'Ajuntament al grup municipal d'ERC, en substitució de Josep Maria Ribas, qui a finals d'any va renunciar al càrrec. Cruces s'ocuparà de les àrees de Promoció Turística i Comerç a l'executiu local. 

També es van reordenar les tinences d'alcaldia - la primera correspondrà a partir d'ara a Meritxell Borràs -  i també els portaveus dels dos grups municipals que integren el govern, i que seran per Xavier Rodríguez (Junts per Sant Sadurní) i Pere Vernet (ERC).

La sessió, molt ràpida, també va acualitzar les denominacions i composició de les comissions informatives, així com dels representants municipals als diversos òrgans municipals.

El proper dimarts 25 de febrer tindrà lloc el ple ordinari municipal, previst per a les 19:30 hores i que es podrà seguir en streaming al web municipal i també a Ràdio Sant Sadurní.

Àudio

Pujar al principi de la pàgina