Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat 35ºC|21ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda Política ABRIL 2022 - Arantxa Fernández CUP Roda Política ABRIL 2022 - Arantxa Fernández CUP
Arantxa Fernández: "Al ple es voten massa punts importants per urgència"
La cupaire lamenta que “no podem aportar, no podem matisar"

La portaveu de la CUP, Arantxa Fernández, ha estat l’encarregada d’inaugurar la Ronda Política del mes d’abril. Una xerrada on ha repassat l’actualitat sadurninenca i alguns aspectes del ple municipal com la modificació de crèdit, les inversions que s'afronten amb romanent i la moció no aprovada sobre l'estudi per la internalització de la deixalleria, entre d’altres.

Sobre l’aprovació d’una ampliació del pressupost de 3 milions d’euros Fernández ha explicat que “si es pogués votar per separat, sí que haguéssim votat a favor d’alguns punts”, afegint que estan a favor de “la planificació, via pública, obres, manteniment... No volem una política de tapar forats”. Amb tot, la cupaire ha lamentat la urgència del punt: “no podem aportar, no podem matisar… però no ens sorprèn, perquè el tarannà del govern a l’hora de treballar ja és així”.

Preguntada per la pròrroga dels convenis de col·laboració amb l’Agència Catalana de l’Habitatge per als serveis de mediació i la borsa de lloguer, Fernández ha aprofitat per remarcar que “tenim emergència habitacional” tot i que ha recordat que “el regidor d’habitatge ha fet passos endavant durant aquests tres anys per revertir la situació”.

Finalment, la portaveu de la CUP també ha comentat les mocions que duien al ple, entre elles, la que sol·licitava un estudi sobre la internalització de la gestió de la deixalleria municipal i que va ser rebutjada amb els vots en contra dels grups del govern i el PP: “El nostre model, en algunes qüestions, no s’ajusta evidentment al del govern. Volíem obrir la possibilitat de demanar un estudi de viabilitat centrat a fer recull idees, propostes...”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 07.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic