Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
RODA POLÍTICA Abril 2022. Pedro Campos Portaveu PSC RODA POLÍTICA Abril 2022. Pedro Campos Portaveu PSC
Pedro Campos "No poden parlar de transparència i enviar la documentació dues hores abans d'un ple"
El portaveu del PSC ha criticat la urgència en què s'han portat al ple municipal alguns assumptes de debat i també ha lamentat la manca de participació en la Setmana de la Gent Gran

Pedro Campos, portaveu del PSC de Sant Sadurní, ha participat aquesta setmana a la roda política amb els grups municipals de Sant Sadurní, i ha estat molt crític amb la urgència en l'aprovació d'alguns punts del darrer ple, com l'aprovació de la modificació de crèdit de 3 milions d'euros, i que ha qualificat com un "ple a traïció". "Segur que hauríem votat a favor perquè estem d'acord en moltes propostes. Però no poden dir al seu programa electoral que faran transparència i després ens passen la documentació dues hores abans d'un ple".

També ha lamentat el canvi de dia del dinar de la gent gran i de la manca de participació en el disseny del programa d'activitats a la Setmana de la Gent Gran. "Hem de ser una mica més sensibles i deixar participar a la gent gran. Després de més de 100 anys, canvien el dia del dinar i això ha generat malestar. Es trenca una tradició"

I també ha valorat el camí fins a les properes eleccions municipals, en què ha subratllat que continuen molt centrats en el treball d'aquest mandat i fer propostes al govern.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 13.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic