Nexes - Innovació, emprenedors i empreses
 • Descripció: 
  Aquesta competència tracte de saber analitzar les necessitats en termes de recursos, eines... i saber assignar possibles solucions a les necessitats detectades, adaptar les eines a les necessitats personals i avaluar de forma crítica les possibles solucions i les eines digitals, particularitzats pel sector de la producció, elaboració i venda d'alimentació i begudes i també al sector de la restauració: ajudants de cuina, cuiners, cambrers, propietaris de bars i restaurants.
 • Informació sobre la inscripció: 
 • Lloc: 
  Aula virtual
 • Adreçat a: 

  Adreçat a tots els perfils i sectors:


  − Adreçat a empleats administratius amb o sense atenció al públic,

  - Dependents/es i Venedors/es dins de la cadena de valor d'alimentació i begudes.

  − Adreçat a empleats del sector de la restauració: Ajudants de cuina, cuiners, cambrers, propietaris de bars i restaurants.

 • Horari: 
  de 18:00 a 21:00h
 • Dates del curs: 
  dilluns i dimecres del 13 al 22 de juny de 2022
 • Continguts

  OBJECTIUS


  ▪ Utilitzar tecnologies per resoldre problemes tant en un entorn de la cadena de valor d'alimentació i begudes com en un entorn de la restauració.

  ▪ Entendre les possibilitats i limitacions de les tecnologies considerant entorns dels sectors esmentats.

  ▪ Prendre decisions en el moment d´escollir una eina digital tenint en compte les especificacions dels entorns de la cadena de valor d'alimentació i begudes i de la restauració.

  ▪ Mantenir la informació dels nous desenvolupaments tecnològics actualitzada.

  PROGRAMA


  ▪ Estat de l'art de les diferents tecnologies digitals, particularitzades pel sector de la producció, elaboració i venda d'alimentació i begudes i també al sector de la restauració.

  ▪ Potencial i limitacions dels dispositius i recursos digitals en funció dels entorns a qui va adreçada aquesta competència.

  ▪ Aplicació de les tecnologies i les tasques que poden fer. Exemples particularitzats pel sector de la producció, elaboració i venda d´alimentació i begudes i també al sector de la restauració: Ajudants de cuina, cuiners, cambrers, propietaris de bars i restaurants.

  ▪ Integració de les eines tradicionals amb els mitjans digitals en xarxa particularitzat pel sector de la producció, elaboració i venda d´alimentació i begudes i també al sector de la restauració.

  ▪ Fonts d´informació de tecnologies i serveis per estar actualitzat.

  Per a més informació: tttpenedes@ccapenedes.cat / 938900000 (ext. 130/134)


  LOGOS TTT