Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 06.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Les obres de reurbanització de l'aparcament del Pont Romà entren en la seva fase final
L'alcalde i el regidor d'Urbanisme han fet aquest divendres una visita de seguiment dels treballs, que s'espera puguin enllestir-se en les properes setmanes

Aquests dies s'han iniciat els treballs de jardineria que incorporarà el remodelat aparcament del Pont Romà i també s'ha avançat en la instal·lació de murs de gabions i els darrers moviments de terres.

El treballs de reurbanització entren ja en la seva fase definitiva i en les properes setmanes es completarà l'obra, iniciada a finals del passat mes de gener, amb la col·locació de llambordes i l'arranjament de les zones de vianants, els punts d'il.luminació i els de recàrrega elèctrica, així com el reasfaltament final de la superfície d'estacionament de vehicles.

Aquestes obres suposaran una profunda remodelació de la zona, que esdevindrà un espai urbà molt més amable i amb una millor integració en l'entorn, amb zones verdes, i que fomentarà una millor convivència entre els vianants, veïns i persones usuàries de l'aparcament.

L'alcalde de Sant Sadurní, Ton Amat i el regidor d'urbanisme, Xavier Rodríguez, acompanyats pels serveis tècnics municipals, visitaven aquest divendres la zona per seguir amb més detall l'evolució d'aquesta intervenció a un dels nodes més importants de la mobilitat al municipi. 

Aquesta intervenció, que  compta amb un pressupost que ronda els 190 mil euros, permetrà resoldre els problemes d'evacuacio d'aigua i inundabilitat, amb una millora dels pendents i de la superfície del terreny. 

Pujar al principi de la pàgina