Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 08.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La Camina o Corre de la Dona torna en un excel·lent estat de forma
CaCo 2022
Més de 680 inscrites en l'edició 2022 d'aquesta cita que recuperava el format habitual

Més de  680 participants van prendre part aquest diumenge en la 5a edició de la Camina o Corre (CaCo) de la Dona de Sant Sadurní d'Anoia, que recuperava el format tradicional després de l'alternativa celebrada l'any passat en context de pandèmia. En una jornada de sol i amb temperatures gairebé d'estiu, la marea rosa de infants i dones van recórrer, cadascuna al seu ritme, un circuit mixt d'una mica més de cinc quilòmetres, amb sortida i arribada a la zona Esportiva.

Personal del servei d'Esports, amb el suport de voluntaris d'entitats com Sansa Sua Tot, el club de Natació, Nou Bàsquet, Futbol Sala Sant Sadurní i BTT Jabalís, i la Policia Local, van coordinar aquesta prova no competitiva que es va desenvolupar amb molt bon ambient i normalitat i que va concloure amb un avituallament d'aigua i fruita.

Després de la CaCo, a la segona part del matí, els gimnasos Equip 4, Estem x Tu, gym escola Estem x Tu i Banjara van oferir al pavelló municipal diverses sessions dirigides de tonificació i estiraments. Podeu veure una àmplia selecció de fotos al següent enllaç:

Galeria imatges CaCo 2022

Pujar al principi de la pàgina