Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Poc ennuvolat 30ºC|16ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
JORNADA 2
Jornada Digitalització i sostenibilitat: un binomi indivisible

El dimarts 22 de novembre ha tingut lloc al Centre Cultural la "Jornada Digitalització i sostenibilitat: un binomi indivisible», en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia.

La benvinguda institucional va anar a càrrec de Meritxell Borràs, regidora d'Acció Social i Igualtat, Promoció Econòmica, Salut Pública, Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Sant Sadurní, i de Cristina De la Cruz, consellera comarcal d'Empresa i Ocupació i Productes de la Terra del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

Es va parlar de sostenibilitat com a repte estratègic en el sector alimentari i d'instruments de suport per a la digitalització de processos industrials amb tecnologies 4.0.

Dues empreses de la vila van presentar les seves experiències, exemple de bones pràctiques empresarials en digitalització: Cal Feru i Lligats Metàl·lics Sabat.

A la jornada es va presentar l'Oficina Accelera Pime Rural de l'Alt Penedès, que estarà ubicada al centre de serveis a les empreses Nexes de Sant Sadurní. La presentació va anar a càrrec de representants de la Diputació de Barcelona i de PIMEC.

La jornada estava organitzada pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès i l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració del Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya i ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya.

 Enllaç a les ponències de la Jornada 


jornada 1

jornada 4

 jornada 3

logos jornada 1

                       logos jornada 2

 

PUBLICAT EL 23.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)