Ràdio Sant Sadurní

L'acte de presentació, celebrat al celler de la Fassina de Can Guineu, va comptar amb la participació del secretari general de Junts, Jordi Turull

Anna Cols, número 2 de la llista

El candidat de Junts per Sant Sadurní i actual alcalde del municipi, Ton Amat, s’ha presentat aquest dimecres a la Fassina de Can Guineu per iniciar la precampanya electoral. L’acte ha comptat amb la presència del secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull i d’Anna Cols, que acompanyarà Ton Amat al capdavant de la llista com a número 2.


L’alcalde ha agraït la tasca que han fet els seus regidors durant aquests anys - marcats per la pandèmia- i ha demanat el suport de la població per a continuar tirant endavant els projectes que el grup polític té entre mans:  “Sant Sadurní és com un diamant en brut que hem de seguir polint perquè tots els ciutadans tinguin una bona qualitat de vida”, ha afirmat. 


Durant l’actual mandat s’han iniciat o ho faran en breu projectes destacats com ara la rehabilitació a la Casa dels Avis, el projecte de remodelació de la zona esportiva, les obres a l’Ateneu o el projecte de museïtzació de la Fassina de Can Guineu, però Amat ha explicat que encara tenen molts “repte pendents” i que cal seguir inveertint per donar resposta a totes les demandes de la ciutadania.


Per altra banda, Jordi Turull s’ha mostrat molt content d’acompanyar  Ton Amat en la seva presentació com a candidat a l’alcaldia: “Per governar és important tenir una bona actitud, i en Ton és una persona que sap escoltar; clau per comprendre i actuar”, ha afirmat. 


El secretari de Junts per Catalunya també ha aprofitat l’ocasió per fer una crida a la ciutadania i demanar el seu suport: “Ens agradaria que ens ajudéssiu perquè Catalunya necessita alcaldes com en Ton, persones compromeses amb el país i que apostin pels seus municipis”. 


Anna Cols ha seguit en la mateixa línia que els seus companys i s’ha compromès a aportar tots els seus coneixements “personals i professionals” per aconseguir que l’Ajuntament estigui cada cop més “a prop del poble”. Alhora, Cols ha subratllat les ganes i el compromís que té Junts per continuar acompanyant i vetllant pel benestar dels sadurninencs i sadurninenques. 


Per concloure l’acte, Amat també ha destacat la importància de treballar “colze a colze” amb els alcaldes de la comarca per fer “força” entre tots i ha finalitzat el seu discurs amb el desig de voler continuar sent l’alcalde de Sant Sadurní. 


En la presentació també hi han assistit, entre d’altres,  la diputada Ester Vallès i el cap de la vegueria de Junts Penedès, Xavier Vidiella.

Ton Amat: "Hem fet molta feina però no ens podem aturar. Hem afrontat demandes històriques per posar-les sobre la taula i oferir solucions. Hem fet grans inversions i un gran treball de planificació del futur per tenir a punt els projectes"

Jordi Turull: “Al capdavant de les institucions cal que hi hagi la millor gent i més preparada, per donar resposta a les necessitats de la ciutadania. A banda de l’aptitud, també és molt important l’actitud i Ton Amat afronta els problemes i escolta, que és molt important”.

Anna Cols: “Som un grup de persones inquietes i resolutives, conciliadores i amb ganes de tirar endavant els projectes i iniciatives que siguin interessants per al nostre municipi. Som exigents i transparents, amb sensibilitat social i visió de futur”.

Foto interior: Junts per Sant Sadurní

PUBLICAT EL 16.02.2023