Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert35ºC-20ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 20.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Festa dels Barris 2024, del 30 de maig al 6 de juny

Divendres 31 de maig se celebrarà el tradicional Rengle dels Confits

Sant Sadurní celebrarà del 30 de maig al 6 de juny la Festa dels Barris, una de les cites tradicionals del calendari festiu, de les més antigues que es conserven al municipi i que tenen la seva arrel en la celebració de la capvuitada de corpus. Comencen el dia de Corpus amb la festa del primer barri, i acaben una setmana després, amb el Rengle de l’últim: Barri Ajuntament (dijous), Sant Antoni (divendres), Montserrat (dissabte), Església (diumenge), Diputació (dilluns), Cavallers (dimarts) i Raval (dimecres).

Les tradicionals tronades donen inici a cada barri i els castell de focs i els rengles amb la companyia de la Banda dels Barris, les mantellines, els bastons i clavells, seran un any més els trets d'identitat d'alguns dels barris, com les catifes de flors del barri Església. Cada barri compta també amb un munt d'activtats des de xocolatada i gelats per a tothom, activitats familiars i tradicionals, música i balls.

La comissió de cada barri organitza els diferents actes i manté els tradicionals rengles. El barri de l'Ajuntament és qui obre les festes i enguany celebrarà el tradicional renglle dels confits el divendres 31 de maig

   PROGRAMACIÓ BARRIS 2024  

banner barris

 

Pujar al principi de la pàgina