Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert29║C-14║C
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Publicitat Agenda FIL / RÓdio Sant SadurnÝ

Per tal de fer la reserva d'un espai a l'agenda municipal o contractar una campanya publicitària a Ràdio Sant Sadurní, cal omplir el següent formulari. En cas de dubte o consulta pots adreçar-te a l'Ajuntament trucant al 938910325 o bé al correu electrònic comunicacio@santsadurni.cat

Important: En el cas de l'agenda municipal en format paper, serà imprescindible enviar aquest formulari abans del dia 20 del mes anterior a la seva publicació.

*
*
*
DADES FISCALS
*
*
*
*
*
*

PUBLICITAT AGENDA MUNICIPAL

Cliqueu per veure l'ajuda Format de l'anunci*
Mes
Publicitat Ràdio Sant Sadurní
Cliqueu per veure l'ajuda Tipus de campanya
N˙mero de passis al dia

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligat˛riament
AvÝs: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusiˇ en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informÓtic. AixÝ mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accÚs, rectificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ, en els termes inclosos a la legislaciˇ vigent, mitjanšant escrit adrešat a qualsevol dels punts d'atenciˇ ciutadana.

Pujar al principi de la pÓgina