Com puc col·laborar?

Com a voluntari/a dedicant el teu temps lliure a les accions que realitzem.
Amb donatius, ja sigui econòmicament o amb l’aportació de pinso.
Com a simpatitzant, expressant obertament el teu recolzament a aquestes accions.
Com a “Padrí”, assumint el cost econòmic de l’esterilització d’un gat/a, ja sigui total o parcialment, a les clíniques veterinàries locals.

La figura del “Padrí”

En aquests temps que corren, els recursos econòmics de l’Ajuntament s’han vist “retallats” en tots els àmbits dels serveis a les persones... molt més pel que fa a les accions que impliquen als animals.Gat Benet

La població no veu amb bons ulls que s’utilitzin amb els animals recursos econòmics que tanta falta fan per a les persones. Però la qüestió és que una colònia controlada i ben portada reverteix en benefici comú del municipi. A mitjà i llarg termini, amb l’esterilització es redueix la despesa econòmica derivada de la proliferació dels felins en espais urbans.

És per aquest motiu que s’ha creat la figura del “Padrí”.

El “Padrí” és una persona que conscienciada amb el problema que representen les colònies de gat urbà descontrolades, aporta els recursos econòmics que calen per a l’esterilització de gats sans o la recuperació de gats malalts o accidentats.

Aquesta aportació es fa directament a les clíniques i es fa servir per un cas concret. Els diners no passen ni per l’Ajuntament ni per l’Associació GAT SÀ. La transacció és directe entre el “Padrí” i la clínica veterinària que s’encarregui del cas, i d’aquesta manera s’eliminen les suspicàcies que es puguin crear de a on van a parar els diners o qui se’n beneficia.