Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
’Foc a la barraca’, més de tres hores de correfoc en un dels actes centrals del 25è aniversari dels Diables

Sota el nom ’Foc de barraca’, els Diables Se m’n refum, conjuntament amb l’Ajuntament, van celebrar aquest dissabte 21 de juliol un correfoc on hi van participar  fins a 9 colles de diables, en un dels actes principals de la celebració del 25è aniversari de la colla que va resultar molt vistós, atès que va haver-hi foc pels carrers durant més de tres hores. Malgrat tot, el públic assistent no va ser molt nombrós

Imatge inexistentEl correfoc es dividia, al seu torn, en tres correfocs, que van començar a les 9 del vespre, a dos quarts d’onze de la nit i a les 12,  en cadascun dels quals hi participaven 3 o quatre colles de diables. Hi van participar els Diables de La Roca, els Voramar de Tarragona, els Diables Kerasos Santa Coloma de Queralt, els Diables de la Llacuna, les Bruixes de Cardona, les Bruixes del Nord, els diables de Gelida i els Diables se m’ refum com a colla amfitriona. Els diables que no actuaven, mentrestant, s’encarregaven de fer entrepans i més de 350 butifarres.

El recorregut de les tres parts del correfoc va ser el mateix: plaça de l’ajuntament, carrer Montserrat i Rambla Generalitat amb final al Parc de la Bòbila, on gràcies a la grandària de l’espai es va poder gaudir de moltes figures de foc sense perill pel públic que no volia posar-se sota el foc.

 Els diables Se m’n refum celebren enguany el seu 25è aniversari i per aquest motiu han preparat una bona colla d’actes. Es tracta d’una entitat que compta amb uns 230 socis, dels quals una trentena participen activament en els correfocs i altres activitats de foc. També tenen una colla de diables petits que agrupen més de 50 nens i nenes entre diables i timbalers.
 

 Foto d’arxiu

 

Pujar al principi de la pàgina