Anar a la plana de números del butlletí

Estiu 2017 (2)
Holi17
La Festa Holi va cloure una proposta amb més de 15 activitats i on hi han passat un total de 100 joves
Fotos viatges
Ets un viatger que fa fotos o un fotògraf que viatja? Tot seguit et proporcionem una sèrie de recomanacions per minimitzar riscos.
Banner campanya genere
La nova campanya de l´Oficina Jove de l´Alt Penedès per a la prevenció de les violències de gènere.
Skate Parks
Si el teu rotllo és l´urban lifestyle i portes un rider o roller a dins teu, t´agradarà saber que a Catalunya hi han moltes instal·lacions on practicar els sports urbans en les seves diverses modalitats: skate, bmx, inline, scooter, longboard…
Cançons
“És aquesta nit”, Sense Sal
Que vols viure experiències que t'apugin el nivell d'adrenalina? O bé t'estimes més caminar tranquil·lament entre cingles i prats? Submergir-te per a descobrir els secrets d'alta mar? Baixar per barrancs? Enfilar-te als cims? Llançar-te daltabaix d'un pont amb una corda a la cintura? D'esports d'aventura a la natura n'hi ha de tota mena, per a tots els gustos i públics. Si t'interessa practicar-ne, cerca el teu!
lupa
Room escape de Catalunya on amb el Carnet Jove fan descomptes!
VxL
Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.
Festa

Durant el mes d'agost, les activitats de caire lúdic no s'esgoten. Et deixem amb totes les Festes Majors de l'Alt Penedès!

youtuberscat
El fenomen dels youtubers està a l´ordre del dia i molts voleu convertir-ho en la vostra professió, però sabries dir-nos quants youtubers coneixes que publiquin vídeos en català?
estiu
Apps gratuïtes que et facilitaran molt les coses alhora de viatjar!
festabusos
Qüestionari sobre abusos, assetjament i violència sexual en espais d'oci nocturn.
firatarrega
Del 7 al 10 de setembre
mmv17
Del 13 al 17 de setembre. Imprescindible per descobrir els sons que bateguen, principalment, a Catalunya, Espanya i l´arc mediterrani, però també a la resta del món.
Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - index@santsadurni.cat - www.indexjove.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí