Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 3 d'abril de 2019

Duc de Foix Brut Nature Reserva i Xocolata Amatller 70% cacau São Tomé, una combinació deliciosa aquest mes amb la visita al Centre d'Interpretació del Cava.

Reserva ja la teva visita i gaudeix de la fusió de cava i xocolata, un plaer autèntic per als sentits.

PLACES ESGOTADES

Les inscripcions per a l'activitat han anat a molt bon ritme i ja hem esgotat totes les places! Gràcies per la confiança dipositada i per animar-vos a participar.

Més activitats i visites especials properament ;-)

Data: 13 d'abril de 2019

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Durant el sopar es van lliurar els premis i reconeixements a la continuïtat empresarial i distincions a diverses iniciatives
Divendres 29 de març el restaurant Mirador de les Caves va acollir el sopar de la 8a Nit Empresarial, organitzada per SOM Sant Sadurní, en el marc de la Setmana del Comerç.
El cap de setmana del 27 al 29 de setembre, el Penedès acollirà la Penedès 360 Challenge. Una festa de l'esport i el turisme que permetrà córrer i pedalar per camins entre vinyes i boscos, descobrir nous indrets, fer avituallaments en cellers i gaudir de les propostes turístiques del Penedès.
Setmana Santa al Penedès
Plans irresistibles a Sant Sadurní i a prop

Taller de Pasqua pels petits, visites, tastos, nits d'spa... propostes enoturístiques i gastronòmiques per passar una Setmana Santa de fàbula. Tria, remena i reserva!


Propostes enoturismePENEDÈS

Entre vinyes per Sant Sadurní en Mehari

Has fet mai una ruta en un Mehari? Rutes en Mehari clàssic a mida, al teu aire o amb guia amb visita a bodegues, cates, pícnics o barbacoes a l'aire lliure.

Prova-ho

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat