Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 1 de maig de 2019

Falten 4 dies!
Si creus que no hi ha res millor que compartir una ampolla de cava amb bona companyia, no faltis al proper Cava Market. Podràs comprar i tastar una selecció dels millors caves i la millor gastronomia a la Capital del Cava, directament de la mà dels seus elaboradors.

Som Sant Sadurní donarà el tret de sortida del Gastromaig2019 el proper diumenge 5 de maig coincidint amb la celebració del Cava Market que tindrà lloc al carrer Raval.

Hi participen una vintena d'establiments de cava, restauradors i botigues d'alimentació.

Amb les activitats enoturístiques més singulars
Vuit cellers del Penedès ofereixen propostes úniques que inclouen tallers gastronòmics de cuina i cava, curses i caminades pels camins del Penedès, mini Cavaolimpiades, rutes amb bici per les vinyes o el descobriment dels ocells del cava, entre moltes d'altres.
Cava Celler Vell d'aperitiu i música en directe a l'aire lliure al pati del Centre d'Interpretació del Cava, una suggestiva fusió entre música i cava que té per objectiu proporcionar-te el migdia de dissabte perfecte! Entrada lliure.

Data: 18 de maig de 2019 - 11:00h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Un conte amb cava al CIC Fassina
Lectura, diversió i cava a l'aire lliure!

Lectura del conte d''En Boti Boti i la màgia del cava' per als més petits. I, mentre els nens gaudeixen d'aquesta activitat, els pares podran tastar el cava Celler Vell i entrar al Centre d'Interpretació del Cava. 

Data i lloc: 18 de maig de 2019 - 18:00h            Pati del Centre d'Interpretació del Cava

Els recitals es faran els divendres 3, 10, 17 i 24 de maig a les 22h
Del 3 al 24 de maig Sant Sadurní viurà una nova edició del Cicle Poesia a les Caves, una iniciativa impulsada pel poeta sadurninenc Santi Borrell i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia que es celebra tradicionalment els divendres del mes de maig.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat