Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 29 de maig de 2019
Vols conèixer el procés del cava i tastar-ne diferents tipus per apreciar-ne les diferències? Apunta't a la visita especial al Centre d'Interpretació del Cava!

Data: 8 de juny de 2019 - 11:00h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Preu: 3 €

Reunió informativa de la nova àrea d'autocaravanes a Sant Sadurní
T'interessa conèixer el projecte?

Si vols agafar idees de com aprofitar aquesta nova infraestructura pel teu negoci, inscriu-te a la reunió informativa i de treball:

Dilluns 3 de juny de 2019, 13.30h
C. Sant Bernat, 16, 1r, Vilafranca del Penedès
Inscripcions: info@enoturismepenedes.cat 

Presentació dels treballs de la plataforma 'Defensem la identitat vitivinícola del Penedès'

El proper 11 de juny, a les 10h, al CIC Fassina es presentarà el resultat dels treballs realitzats per la plataforma liderada per l'Institut del Cava, Pimecava i UVIPE (Unió Vinícola del Penedès) i per CEPVI (Centre d'Estudis del Paisatge Vitivinícola) per reforçar la dimensió vitivinícola del Penedès en el marc de la redacció del nou Pla Territorial.

Progama i inscripcions

Cava Celler Vell Brut Nature Reserva i botifarra artesana de la cansaladeria Rovira
Si encara no l'has tastat, vine a provar-lo aquest mes al Centre d'Interpretació del Cava. La visita et descobrirà la història del món del cava i de Sant Sadurní i aquest gustós tast.
Caminada entre vinyes 3a CEP passes solidàries

El proper dissabte 1 de juny, a les 10h, vine en companyia de familiars i amics a recórrer a peu 7kms pel paratge de Vins el Cep. Coneixeràs la fauna i flora de l'entorn i dinaràs entre vinyes... Activitat en suport de l'SJD Pediatric Cancer Centre-Barcelona.

Informació i inscripcions

Última setmana per gaudir del Gastromaig 2019

22 establiments locals de cava, restauradors i botigues d'alimentació t'esperen durant aquest mes de maig a Sant Sadurní amb productes gastronòmics de qualitat, menús i delicatessen. Tasta'ls sortint a fer un bon àpat i gaudir del bon temps.

Programa Gastromaig

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat