Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 4 de setembre de 2019
Activitat especial per a famílies
Vols viure l'experiència? T'explicarem com es treballa a la vinya, tocarem el raïm i farem el most com es feia abans: trepitjant raïms.

Data: 14 de setembre de 2019 - 10:00h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Preu: 3 €

Aquest mes, la visita al Centre d'Interpretació del Cava inclou el tast del cava Brut Nature Artesanal de Jaume Giró i Giró, elaborat a partir de varietats autòctones del Penedès i un mínim de 15 mesos de criança en rima. Ideal amb el sabor i la textura del pa de quinoa amb ametlles del forn local de Cal Arseni ;-)

Els correfocs de la fil·loxera i dels diables Se M´n Refum, els timbalers Tabalots o la cercavila de balls populars... Tot a punt per a les #Fires2019.

Consulta el programa i no te les perdis!

Només falta 1 mes per la nova edició del Cavatast

T'agrada el cava? Segueix el Cavatast a les xarxes. Cava, gastronomia, música, activitats, rialles... una experiència memorable!

Comença a reservar les dates: 4, 5 i 6 d'octubre👈

Instagram    Twitter     Facebook

Visita combinada
Descobreix els inicis de la indústria del cava al Centre d'Interpretació del Cava. I combina la visita amb les vistes espectaculars de les vinyes a Celler Vell Cava. Endinsa't en una cava enriquida amb l'experiència de més de sis dècades. Deixa't sorprendre per una maqueta ferroviària d'escala H0 a dins de les caves!
Penedès 360 Challenge esport & turisme

El cap de setmana del 27 al 29 de setembre, s'estrena la Penedès 360 Challenge, una festa de l'esport i el turisme impulsada pel Consorci de Promoció Turística de l'Alt Penedès.

T'hi apuntes?

Programa

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat