Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 30 d'octubre de 2019
Per als que vau assistir a l'última edició del Cavatast, el passat 4, 5 i 6 d'octubre, i per als que us la vau perdre, aquí us deixem un vídeo resum amb alguns dels moments més 'cavatasters' d'enguany, plens d'alegria, gaudi, bon gust i professionalitat que han fet que aquesta 23a edició hagi estat una experiència realment excel·lent.
Projecció de la millor selecció de treballs audiovisuals sobre la vinya, el vi i el cava, de la secció Collita del Festival, per a alumnes de primària i secundària al Centre d'Interpretació del Cava.

Data: 7 de novembre de 2019 - 09:30h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Matinal de reflexió al voltant de la comunicació del vi dins del festival Most. En el marc de la jornada, es projecten els treballs audiovisuals de promoció del vi i del cava que formen part de la secció Collita del Most 2019.

Data: 8 de novembre de 2019 - 10:00h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava

La sessió projectarà les pel·lícules del vi: Anatomia dels sentits: el Penedès artesà, de Sara Ferré i Santi de Redondo (Catalunya, 2019), i L'invisible, de Sergey Tsoller (França, 2017).

Data: 9 de novembre de 2019 - 22:00h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

T'agrada fer fotos? Vine al CIC Fassina! Amb motiu de la celebració del Dia Europeu de l'Enoturisme el Centre d'Interpretació del Cava se suma a la campanya engegada per l'Asociación de Museos del Vino (AMVE) per trobar la millor foto de museus del vi.
Nou material promocional de Sant Sadurní d'Anoia
Ja hi ha disponible a l'Oficina de Turisme el nou desplegable turístic de Sant Sadurní. Es tracta d'un material amb els atractius i productes típics de la zona, amb informació del patrimoni, les visites a caves, els camins per la Capital del Cava, les festes i esdeveniments, així com els serveis de restauració, allotjament i activitats especialitzades.
El tast del mes de novembre
Fonpinet Brut Nature Reserva Ecològic
A partir de novembre pots gaudir d'un tast de Fonpinet Brut Nature Reserva Ecològic amb la visita al Centre d'Interpretació del Cava. Vine al CIC i assaboreix els tocs de fruita blanca d'aquest cava, elegant, amb més de 24 mesos de criança, elaborat amb varietats tradicionals cultivades en agricultura ecològica.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat