Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 13 de novembre de 2019
Ja tens el nou mapa turístic de Sant Sadurní?

Ja està disponible a l'Oficina de Turisme. Es tracta d'un material amb els atractius i productes típics de la zona, amb informació del patrimoni, les visites a caves, els camins per la Capital del Cava, les festes i esdeveniments, així com els serveis de restauració, allotjament i activitats especialitzades.

Descarrega-te'l aquí

Visita Sant Sadurní per Festa Major

S'acosta la Festa Major de Sant Sadurní, el 29 de novembre, quan la vila viu immersa en l'activitat frenètica prèvia al Nadal, la de més moviment en el sector del cava. No te la perdis i apunta't a les ofertes combinades de visita del Centre d'Interpretació del Cava amb d'altres establiments a un preu reduït. 

Oferta visites combinades

Nova edició de Nadal del mercat de cava i gastronomia de Sant Sadurní. Aprofita les ofertes i promocions especials per comprar cava per les festes i gaudeix d'un dia a la Capital del Cava: amb botigues obertes, música en directe, visites al Centre d'Interpretació del Cava i a les caves.

Data: 15 de desembre de 2019 - 11:00h

Lloc: C. Raval

El tast del mes de novembre
Fonpinet Brut Nature Reserva Ecològic
La visita al Centre d'Interpretació del Cava aquest mes ofereix un tast de Fonpinet Brut Nature Reserva Ecològic. Vine al CIC i assaboreix els tocs de fruita blanca d'aquest cava, elegant, amb més de 24 mesos de criança, elaborat amb varietats tradicionals cultivades en agricultura ecològica.
Coneixes la ruta en burricleta del Penedès?
Una ruta de cellers, vinyes i arquitectura

La ruta del Penedès ofereix una vista panoràmica de Sant Sadurní i rodalies a través dels seus cellers, vinyes i arquitectura i on es poden observar tots els elements naturals que ens han permès fer el millor cava del món. 

Ruta de cellers

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat