Anar a la plana de números del butlletí
Per Nadal a Sant Sadurní d'Anoia - 11 de desembre de 2019
Nova edició, diumenge 15 de desembre d'11 a 14.30h

Aquest proper diumenge no et perdis el mercat nadalenc de la Capital del Cava. L'oportunitat perfecta pels que vulguin comprar cava uns dies abans de les festes i gaudir de les delicadeses gastronòmiques i de les activitats pensades per a tota la família.

En ocasió del Cava Market de Nadal, et proposem una dolça experiència gourmet: un tast de torrons elaborats pels mestres pastissers locals acompanyat d'una selecció de caves de Sant Sadurní i la interpretació musical de nadales.

Data: 14 de desembre de 2019 - 19:00h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Jazz, Beatles i molt més amb Violetta Curry i Ismael Dueñas al Cava Market
Diumenge 15 de desembre, d'11 a 14.30h
Música en directe per gaudir del Cava Market, amb Ismael Dueñas, consolidat pianista i compositor català provinent del jazz, i Violetta Curry, cantant arrelada a la tradició de la seva Filadèlfia natal.
Una visita ben divertida amb taller infantil i manualitats relacionades amb el Nadal i el cava. L'activitat de les 11.30h ja està plena, però encara queden places disponibles a la sessió de les 10h.

Data: 15 de desembre de 2019 - 11:30h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Preu: 3 €

L'exposició 'Penedès Secret no ho diguis a ningú' presenta secrets, curiositats i anècdotes del territori en entorns singulars. Fins el gener al CIC Fassina.

Data: 28 de novembre de 2019

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Preu: Gratuïta

Avança el pla de senyalització turística

Durant el mes de novembre s'ha implementat una nova fase del pla de senyalització turística de la vila, en l'apartat corresponent a vehicles i orientada a la mobilitat.

Amplia informació al nou butlletí municipal 

Cava Rosell & Formosa Gran Reserva i botifarra de la cansaladeria Rovira
Consulta horaris i aprofita per conèixer la història del cava al Centre d'Interpretació del Cava i tasta aquest Gran Reserva de tradició familiar, acompanyat de la saborosa botifarra artesana de cal Rovira. 

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat