Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 22 de gener de 2020
Activitat familiar al CIC
Saps què passa a la vinya durant l'hivern? Quins treballs s'hi realitzen i per què? Vine al CIC Fassina i descobreix-ho. Tenim preparada una activitat molt divertida amb sorpresa inclosa!

Data: 15 de febrer de 2020 - 12:30h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Escape room

Un antic propietari de la fàbrica dels Mir va amagar un document a les seves instal·lacions perquè ningú descobrís un succés obscur de la família que hagués pogut canviar la història.

Ho descobriràs tu?

Casa Josep Mestres

La façana originària tenia uns finestrals gòtics-renaixentistes molt interessants que es van traslladar a la part del darrere. Encara es poden veure fent el tomb pel carrer Sant Pere.

Si en vols saber més coses, apunta't a la visita.

Visites combinades

Visites, tastos, menús enogastronòmics, maridatges... Aprofita l'oferta de visites combinades del Centre d'Interpretació del Cava amb d'altres establiments de la vila a un preu reduït. Tria la teva i descobreix les emocions que el cava suscita!

Oferta de visites combinades

Fes el teu xató i comparteix-lo

Escarola, bacallà, tonyina, seitons i olives arbequines són els ingredients que no poden faltar en cap plat de xató. La temporada de les xatonades ja ha començat. Et proposem un taller per aprendre a fer un bon xató i la seva deliciosa salsa.

Informa't a Fes el teu xató a l'Hotel Fonda Neus 

Visita les caves

Visites, tastos, caminades entre vinyes... I ara és temporada de calçotades. Organitza una visita a les caves i diverteix-te amb totes les experiències enoturístiques que la cultura del cava t'ofereix.

Consulta aquí el llistat o contacta'ns a l'oficina de Turisme. 

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat