Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 5 de febrer de 2020
El reconeixement es va lliurar durant la presentació del Pla d'Accions 2020 del Consorci de Promoció Turística del Penedès

Aquest distintiu avala el compromís del servei municipal per garantir la qualitat i la sostenibilitat turístiques.

L'hivern és el moment de descans a la vinya, però els treballs que s'hi fan són molt importants per la propera verema. Vine al CIC Fassina i descobreix-ho! Tenim preparada una activitat familiar molt divertida.

Data: 15 de febrer de 2020 - 12:30h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Enojornades 2020
La internacionalització de l'enoturisme

Els propers 20 i 21 de febrer de 2020 tindrà lloc la segona edició de les Enojornades, amb experts nacionals i internacionals que aprofundiran en quines són les principals eines per arribar al client final en els diferents mercats.

Programa Enojornades

Acabades les últimes actuacions a l'àrea d'autocaravanes

Durant les darreres setmanes l'Ajuntament hi ha realitzat millores de condicionament del terreny i s'han plantat arbres perquè a l'estiu facin ombra, amb finalitats d'esbarjo, i també per motius estètics. Aquesta àrea forma part de la xarxa RV Penedès · Sites & Vineyards.

Descobreix-la  aquí

Descobreix els secrets del cava
La visita al CIC Fassina ofereix un recorregut vivencial sobre el món del cava a través d'audiovisuals de gran format i, aquest mes, inclou el tast del cava Ubac Orgànic Gran Reserva d'Agustí Torelló Mata.

Arriba el Carnaval 2020 a Sant Sadurní. La millor oportunitat per posar-se una disfressa i una màscara i sortir als carrers per desfilar amb les comparses a l'inici de l'any.

No et perdis el pregó del rei Carnestoltes.

Data: 22 de febrer de 2020 - 19:00h

La samarreta de Sant Sadurní
Disponible en diferents talles i 100% cotó!

Aquesta samarreta, dissenyada pels companys d'Aquells nois tan simpàtics, llueix la marca turística de Sant Sadurní representada per una sinuosa S feta de petites bombolles ascendents.

A la venda a la botiga del CIC Fassina.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat