Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 4 de març de 2020
El tast del mes al CIC Fassina
Cava Naveran Perles d'Or 100% xarel·lo 2016
Aprofita per tastar aquest monovarietal procedent de la vinya “Del Mel” de Naveran, agradable, ple en boca, untuós, i que combina a la perfecció amb la llonganissa artesana de Cal Miqueló. Tast inclòs amb la visita al Centre d'Interpretació del Cava.
Nova visita combinada amb preu reduït

Ara pots descobrir els inicis de la cultura del cava al Centre d'Interpretació del Cava i combinar la visita amb el nou espai dels vins a doll de Cal Feru, on es poden degustar diferents vins d'edicions limitades directament de la tina. I tot per només 8 €.

Nova sala de tast i obrador de cacaus aromàtics
Simón Coll Xocolaters
Pots tocar, olorar, tastar i elaborar la teva pròpia xocolata a l'estil Maia, amb cacau, sucre, canyella i fins i tot xili! La nova activitat 'Cacaus aromàtics, un viatge als orígens' de Simón Coll Xocolaters és una autèntica temptació. Nosaltres ja hi hem caigut!
Tot passejant per Sant Sadurní coneixeràs les joies arquitectòniques que la indústria del cava ha anat deixant a les seves diferents èpoques i les històries que s'hi amaguen.

Data: 15 de març de 2020 - 11:00h

Lloc: Punt de trobada a la pl. del Pont Romà

Organitza: Gust a Terra

Preu: 8 €

Foc per coure els calçots i les butifarres, acompanyats de la salsa, el bingo, la música i el riure, configuraran el menú d'aquesta trobada popular.

Data: 15 de març de 2020 - 14:00h

Lloc: Era d'en Guineu

Organitza: Casal Popular "El Carràs"

En el marc de la quarta Setmana del Comerç tindrà lloc la 9a Nit Empresarial, la trobada anual per a totes les empreses del municipi amb l'objectiu de crear sinergies entre diferents sectors i reconèixer l'esforç i la feina ben feta de les empreses d'àmbit local.

Data: 27 de març de 2020 - 20:30h

Lloc: Hotel Fonda Neus

Sant Sadurní al B-Travel
Junt amb l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona i de Penedès Turisme.
Del 27 al 29 de març, al palau 8 del recinte de Montjuïc, Sant Sadurní promocionarà la seva oferta turística a tots els visitants de la nova edició del Saló de Turisme de Barcelona, que l'any passat va rebre més de 30.000 persones.
Canigó, amb Lluís Soler
Fassina't, teatre al celler del CIC Fassina

Un viatge a l'univers de la Renaixença amb el text de l'il·lustre poeta català Jacint Verdaguer. Lluís Soler despullarà les paraules de l'autor per oferir la virtuositat de la seva prosòdia al públic sadurninenc.

Programa

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat