Anar a la plana de números del butlletí
Sant Sadurní #joemquedoacasa - 6 d'abril de 2020

Atesa la situació d'emergència sanitària, el Centre d'Interpretació del Cava i l'Oficina de Turisme romanen tancats al públic.

Mantenim l'activitat des de casa, teletreballant, i atenent consultes telefònicament o via telemàtica:

  • Telèfon +34 93 891 31 88 
  • E-mail turisme@santsadurni.cat
El Centre d'Interpretació del Cava se suma a la promoció de Penedès Turisme, juntament amb allotjaments, cellers i altres empreses turístiques del Penedès, per al col·lectiu de professionals sanitaris i oferirà descompte en el preu d'entrada per visitar el CIC Fassina d'ençà que s'acabi l'estat d´alarma, i fins el 30 de novembre de 2020.
Activitats en família a les xarxes

Us animem a fer-nos arribar els dibuixos dels petits/tes de casa d'aquells racons o festes més especials de la vila per ells. Seguiu-nos a les xarxes. Etiqueteu-nos als vostres Stories o publicacions d'Instagram i Facebook per poder-les compartir amb els nostres seguidors!

Turisme de Sant Sadurní a Facebook i Instagram.

El comerç local de Som Sant Sadurní porta la Mona a casa

La del 2020 és una Pasqua diferent arreu i per a tothom. Els comerços de Som Sant Sadurní s'adapten i ofereixen solucions creatives, com ara portar la Mona directament a casa dels vostres fillols o filloles.

Ja podeu fer la vostra comanda als establiments adherits de Som Sant Sadurní

El joc de preguntes de Sant Sadurní

Sou curiosos/ses? Us animeu a posar a prova què sabeu de Sant Sadurní? Seguiu els Stories del nostre perfil d'Instagram i participeu en el joc. Podreu guanyar un escape room per celebrar el 'desconfinament' amb qui volgueu.

Bona sort! Quiz de Sant Sadurní

En moments difícils, el petit comerç i de proximitat busca iniciatives per mantenir el contacte amb el client. L'associació Som Sant Sadurní s'uneix a la campanya #joemquedoacasa oferint la seva cara amable i solidària durant el confinament amb un vídeo promocional en què parlen de la seva situació i també donen ànims als clients perquè tornin aviat.
Sorteig! Vols guanyar un Marida Box volta al món?

Els Marida Box són una selecció de 4 vins per a diferents maridatges, escollits per Xavi de Cal Feru, per facilitar la tria dels vins per aquell sopar especial, per a regalar o simplement per descobrir nous productes aquesta Setmana Santa.

Visiteu el perfil d'Instragram de Cal Feru i participeu-hi!

Mantenim l'activitat a les xarxes

Estigueu atents/tes a les xarxes socials perquè us acostarem Sant Sadurní d'Anoia a casa. Estem preparant més activitats turístiques virtuals perquè us animeu a venir i conèixer en viu i en directe la Capital del Cava un cop s'acabi el confinament.

No deixeu d'interactuar amb nosaltres i ens veiem ben aviat!

Turisme de Sant Sadurní  

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat