Anar a la plana de números del butlletí
Sant Sadurní #desescalada - 11 de maig de 2020
Curiositats del món del cava a les xarxes

El món del cava està envoltat d'anècdotes o curiositats que no sabem o a les que, simplement, no parem atenció. Ben aviat podrem tornar a satisfer la curiositat de visitants al Centre d'Interpretació del Cava, però, mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes socials perquè si teniu preguntes sobre el cava, els experts responen ;D

Estigueu atents/tes a @turismesantsadurni

Comerços en servei

Aquesta setmana, tot i que encara en la fase 0, es reobren comerços amb condicions. El comerç minorista i els serveis –amb superfície de com a màxim 400m2– poden fer l'atenció dels clients de forma individual i amb cita previa. Aquí podreu consultar el llistat de botigues i establiments oberts durant les diferents fases de desescalada.

Llistat actualitzat de comerços en servei

Reobertura del mercat setmanal a partir del 14 de maig

Després de dos mesos sense el mercat setmanal a l'aire lliure dels dijous i dissabtes, aquest proper 14 de maig tornaran les parades dels carrers del centre històric de Sant Sadurní, i ho faran amb novetats per adaptar-se a les normatives de seguretat i higiene davant del COVID-19.

Informacions reobertura mercat setmanal

El Dia Internacional dels Museus 2020 al CIC Fassina
El 18 de maig i en digital

Per continuar promovent la cultura, malgrat el confinament, garantint també la seguretat, el format del Dia Internacional dels Museus 2020 s'orienta a les activitats digitals. El Centre d'Interpretació del Cava també hi participa amb accions a les xarxes.

Participeu-hi a @turismesantsadurni 

Preparatius de les oficines d'atenció per quan es puguin reobrir al públic

Aquests dies l'Ajuntament de Sant Sadurní treballa en la desinfecció dels diversos espais de les instal.lacions municipals, com l'Oficina de Turisme i el Centre d'Interpretació del Cava, així com en un pla de desescalada i protocols de retorn progressiu del personal treballador a les oficines.

Preparatius per propera reobertura

Protocols per garantir que els establiments turístics són segurs contra el Covid-19

Ja podeu consultar les guies amb les especificacions de servei, neteja i desinfecció, manteniment i gestió del risc per als diferents subsectors del ram turístic, allotjaments, restaurants, activitats de turisme actiu, ecoturisme, etc. 

Mesures per reduir el contagi a establiments  

Camins entre vinyes per gaudir de la natura
Set camins per la Capital del cava que us faran venir ganes de gaudir de la natura caminant, fent senderisme, bicicleta, nòrdic walking, amb handbike... Rutes esportives, de lleure i altres suaus molt recomanables per desconnectar i fer salut!
El CIC Fassina se suma a la promoció d'experiències pel personal sanitari de Penedès Turisme

Aquest col·lectiu de professionals gaudirà d'un descompte en el preu d'entrada per visitar el CIC Fassina d'ençà que s'acabi l'estat d'alarma, i fins el 30 de novembre de 2020.

Informació i reserves 

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat