Anar a la plana de números del butlletí
Newsletter de juny - Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 4 de juny de 2021
Comencen els Barris 2021. Concerts, espectacles familiars, rengles... Durant set dies la vila gaudeix d'aquestes tradicionals festes on no falten el cava i la coca. Aquest any també seran uns Barris especials, seguint les restriccions marcades per lluitar contra la propagació de la COVID-19.
El Festival inaugura la seva 10a edició lluint més que mai amb el millor cinema del vi, grans preestrenes internacionals, tastos i activitats al Celler de La Fassina de Can Guineu, a Sant Sadurní.
Sortegem entrades per a la Gala del Vi del Most Festival el 12 de juny

Volem celebrar la 10a edició del Most Festival sortejant una entrada doble per a cadascuna de les projeccions del 12 de juny al Celler de La Fassina de Can Guineu.

Participa-hi a les xarxes, és molt fàcil! Sorteig

El Centre d'Interpretació del Cava comença les obres d'un "canvi radical", amb nous continguts immersius

El CIC Fassina comença una "transformació de 180 graus" després de 10 anys de la seva inauguració. S'adaptarà l'espai a nous models tecnològics per multiplicar els visitants actuals.

El Centre d'Interpretació del Cava, ACN.

Vuit empreses i serveis de Sant Sadurní distingides amb el segell “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”

Vuit empreses i serveis de Sant Sadurní, entre elles l'Oficina de Turisme, han estat guardonades per les bones pràctiques en gestió sostenible i per la qualitat dels seus serveis turístics.

Acte de lliurament dels distintius pel compromís Biosphere.

Es busquen voluntaris per a un vídeo turístic de Sant Sadurní

El Servei de Turisme cerca voluntaris per fer de figurants per algunes escenes del rodatge d'un espot promocional de Sant Sadurní que es rodarà aquest mes de juny.

Si tens entre 20 i 45 anys i tens temps lliure, envia les teves dades de contacte i una fotografia recent a turisme@santsadurni.cat abans del 10 de juny.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat