Anar a la plana de números del butlletí
15 de novembre de 2021
El Centre d'Interpretació del Cava es transforma en Cava Centre i es podrà visitar gratuïtament a partir del 27 de novembre i fins al 3 de desembre.
La Fassina de can Guineu obre al públic simultàniament la nova museïtzació del Cava Centre i l'exposició 'Can Guineu, la casa dels Mir' coincidint amb la Festa Major de Sant Sadurní.
El comerç de Sant Sadurní posa color a les compres avançades del Nadal
L´Ajuntament i SOM Sant Sadurní estrenen el «Local Friday», on comerç i mercat sumen per oferir una campanya de promoció més atractiva pels clients i mostrar les oportunitats que ofereix el comerç local per fer les compres de Nadal avançades.
Intensa programació d'activitats del 24 al 30 de novembre, amb els tradicionals actes de cultura popular, a més d'espectacles o cites musicals al pavelló de l'Ateneu.
Ja podeu consultar tota la programació de Festa Major 2021 que inclou propostes molt interessants, com la trobada de gegants, l'estrena de La Bèstia dels Diables Se M'n Refum, concerts, representacions teatrals, presentacions de llibres, activitats infantils, o sardanes, entre d'altres.
Enoturisme de tardor a Sant Sadurní

És una estació perfecte per gaudir dels canvis de colors de les vinyes, la caiguda de les fulles i conèixer les propostes de temporada d´activitats dels cellers, rutes i llocs per visitar, en un entorn de vinyes i caves que convertiran la teva estada en una gran experiència pels sentits.

Propostes d'activitats.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat