Anar a la plana de números del butlletí
4 de maig de 2022
El Festival MUSICVEU Pinnae arriba al Cava Centre el proper dissabte 7 de maig de 2022 amb el concert de Susana Sheiman, una de les vocalistes més explosives i punyents del nostre país.
Visita i activitat en família al Cava Centre

Descobreix el món del cava i pinta, acoloreix i decora una etiqueta ben original d'una ampolla de cava desenvolupant la creativitat.

Aforament limitat. Cal fer inscripció prèvia.

Data: 21 de maig de 2022 - 12:00h

Lloc: Cava Centre

Una nova aplicació que permet moure's a peu o en bicicleta pel Penedès
L'Associació d'Elaboradors de Cava AECAVA, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i la Diputació de Barcelona, ha llançat una aplicació web que permet a l'usuari accedir de manera fàcil i còmoda a tota la informació relativa als camins i visites a cellers als voltants de Sant Sadurní d'Anoia.

Del 7 al 28 de maig quinze cellers celebren l'arribada de la primavera amb un ampli ventall d'activitats enoturístiques.

Sota la coordinació d'AECAVA, l'Associació d'Elaboradors de Cava, els caps de setmana de maig els cellers ofereixen propostes que inclouen música en directe, tallers de ioga i meditació, sortides per la natura, maridatges, nordic walking, dinars de pagès, un taller de cuina i moltes altres propostes singulars. 

Activitat dintre de la campanya comercial: SOM PRIMAVERA!

Iniciativa conjunta de l'Ajuntament i l'associació empresarial Som Sant Sadurní per a la promoció del mercat i del comerç local.

Data: 7 de maig de 2022 - 10:30h

Lloc: Als carrers del centre comercial i del mercat

Desfilada de moda i exposició dels establiments participants a la campanya comercial: SOM PRIMAVERA!

Iniciativa conjunta de l'Ajuntament i l'associació empresarial Som Sant Sadurní amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Barri Vilarnau i Kids&Us.

Data: 7 de maig de 2022 - 18:30h

Lloc: Pl. Ajuntament

Fonpinet Brut Nature Reserva Etiqueta Negra
Endinsa't en un viatge pels orígens, la història, els enigmes i secrets del cava al Cava Centre i gaudeix del tast de Fonpinet Brut Nature Reserva Etiqueta Negra al final de la visita.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat